Over ons

DENACHTUIL.BE IS DE ONLINE WINKEL VAN MECHELEN!

Doe geen moeite om naar de winkel te gaan. De Nachtuil komt tot bij jou!!

Bestel je iets online dan wil je het zo snel mogelijk ontvangen. Dat gevoel kennen wij. Daarom doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk je bestelling bij jou te bezorgen. Nog voor je honger of dorst echt de kop op steekt, staan we al bij jou.Wij zorgen ervoor dat je snel weer kunt genieten van een ruim assortiment aan bieren, (sterke)dranken, voeding, diepvries- en huishoudproducten. Vandaag proberen wij in Mechelen en omstreken binnen de 30 à 45 min te leveren. De regio’s waar we leveren buiten Mechelen kan je bekijken op onze Privacy policy.

Is de supermarkt reeds gesloten of hebt U gewoonweg even geen zin om naar buiten te gaan dan zijn wij de ideale oplossing voor jou!! Bij ons kan U vanaf 14u tot laat in de nacht bestellen.

De Nachtuil staat klaar voor jou om alle producten uit zijn assortiment waaronder (diepvries)snacks, ijskoud bier,… zo snel mogelijk bij jou aan huis te bezorgen.

Waarom De Nachtuil.be?

Te weinig bier op je feestje? Geen zin om bier te halen? Zijn de winkels gesloten of onverwachts bezoek en niets om in te schenken? Denachtuil.be staat voor U klaar! Denachtuil.be is opgericht om de Mechelaar te voorzien van bieren, (sterke)dranken, voeding, diepvries- en huishoudproducten. Het is ons doel om jou feestje compleet te maken. Staat jouw favoriete product niet in onze webshop?

Laat het ons even weten: contactformulier of bel ons gerust even op om dit te melden.

Voor meer informatie en andere mogelijkheden (bestellen buiten onze openingstijden) kan U ons bellen of mailen: [email protected]